Så gik turen til Solum i Roskilde som er en stor oplags plads for diverse container pladser. Så masser af spændende bunker og sager man kunne søge i.

Vi fandt 3 gemmesteder til figuranterne og så gik vi i gang. Ginger fandt hurtigt første figuranten, men så gik det galt! Hun kastede sig op af et bjerg af noget som viste sig at være nærmest noget savsmulds-støv…og jo højere hun kom op…jo mere støvede det. Jeg kaldte på hende og hun vendte om og løb lige tilbage i støvskyen….og da hun kom ned, så var der ikke meget zobel/hvid over hende for hun var nu kun zobel smiley

Nå men videre til de næste figuranter og det gik fint. Sjovt at se hvor ens mønstre hundene alligevel har. Ved den sidste figurant skulle de pga. vinden helt ned og runde et hjørne for at få færten og så kom de tilbage og arbejdede sig fint ind på færten og fandt figuranten…og sådan gjorde alle de hunde jeg så. Men det blæste også kraftigt, så det var nok derfor de skulle så langt væk før det fangede deres næser.

Næste tur gemte vi en under nogle betonplader og det havde hundene selvfølgelig ingen problemer med. Så videre til den næsten som lå oppe på en bjerg, så hundene skulle op og kravle…i sne og brokker. Hundene gjorde det flot og fandt fint færten smiley

Sidste figurant var i en høj container…og det var tydeligt ikke nemt for hundene. Men kunne se at de havde fært…men hvor kom det lige fra?
Ginger arbejdede rundt om containeren og virkede som om hun vidste at det var i containerne. Hun endte med at stå og kikke op og give hals, lige ved siden af den rigtige container…men det var super flot…flere af de andre gav ikke hals uden yderligere hals. Og hun var ikke i tvivl om at det kom oppe fra containeren. smiley