Alt for meget om ørene i alt for lang tid, har gjort at jeg har måtte prioritere min tid og vælge noget fra…og det blev så min hjemmeside og bloggen.

Men jeg har et håb om at komme i gang igen. Så her er lidt om hvad der er sket sidst.

I september bestod redningshundeprøven og er nu redningshund….jeg er så stolt af hende og har skrevet et par artikler om det…og de kommer selvfølgelig også på hjemmesiden…en dag smiley

I oktober afholdt vi i Collie Klubben Collie Mesterskab i Lp og Rally prøve for alle. Det var et stor succes og rart at se collierne klare sig så fint. Ginger var også tilmeldt og hun bestod Brugshundeprøven med en 1. præmie smiley

Hen på efteråret kom jeg i tanke om at måske skulle jeg få taget mig sammen til at få gjort Ginger til Rally Champion…hun havde en pind…som var flere år gammel, men manglede stadig de 2 sidste. Den har jeg haft lidt svært ved at tage mig sammen til at få fat i. Pudsigt nok var det det samme med Vanilla…som også måtte vente flere år på de sidste 2 pinde.

Nå men jeg fik tilmeldt mig nogle konkurrencer og tænkte, at det kunne jeg vel lige vupti klare. Men eftersom Ginger jo aldrig ser en Rally-bane…undtaget når vi er til konkurrence, så blev det ikke helt så nemt.
Jeg var måske heller ikke den optimale hundefører…da jeg egentlig bare ville have det overstået. Derudover er Ginger jo en hund med humor…og hun forstod at have det sjovt på banen.

En gang stod der en og tog imod os, da vi kom ud efter en bane, og hun tog smilende i mod os og spurgte…sig mig prøver hun at bide dig i benene? Og joh…det gør hun jo, når hun vil have gang i en fest. Men hun sagde også at hun bare så så glad og fjollet ud, så det var en fornøjelse at se…og det luner jo mit hjerte. Blæse værd med at det tog lidt tid, når bare vi har det sjovt.

Nå, men den 23. november fik hun skrabet 95 point sammen og dermed en pind mere. Selv om jeg egentlig ikke gad de prøver, så vidste jeg at hvis jeg ikke hang i, så vil jeg ikke gide at prøve mere. Og min manglende lyst hænger slet ikke sammen med Ginger…det er kun mig der ikke rigtig gad.

Nå, men den 28. december gik turen så til Hadsten…og sørme om Ginger ikke gik super flot…der var lige et par gange hvor hun lige var lidt uopmærksom eller lavede ballade, men generelt var det rigtig flot. Og Flot var også dommerens kommentar bagefter. Så kom den spændende ventetid indtil præmieoverrækkelse og vupti, så var Ginger Dansk Rally Lydigheds Champion DKRLCH. Så dygtig og jeg er så stolt at min lækre hundepige som har haft et fantastisk år!Ginger….taget lige efter redningshundeprøven


Ginger, som også kan kalde sig Brugshund…på flere mådesmiley

Og sidst…men ikke mindst
Vanilla…DKRLCH